OKULUMUZDA İNGİLİZCE MÜNAZARA ETKİNLİĞİ

Öğrencilerimizin özgüvenini artırmak, onları araştırmaya, düşünmeye ve ortak çalışmaya yönlendirmek amacıyla İngilizce öğretmenimiz Kamil KASIM tarafından düzenlenen  etkinlik öğrencilerimizde büyük bir coşku yarattı. Öğrencilerimiz bir hafta boyunca İngilizce gerçekleştirilecek münazaraya hazırlandılar.21.12.2023 Perşembe günü yapılan etkinlik sonunda tüm katılımcılara katılım belgesi verildi. Ayrıca kazanan gruba ödüllerini okul müdürümüz Ali Ramazan ŞİMŞEK başta  olmak üzere idareci ve  öğretmenlerimiz takdim ettiler. Bu güzel etkinlik için rehberlik yapan öğretmenimiz Kamil KASIM  başta olmak üzere, jüride görev alan öğretmenlerimiz, münazaraya katılan öğrencilerimiz ve salonu doldurun tüm izleyici öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

23.12.2023 82