MÜMKÜN Projesi Kapsamında Okulumuzda Atölyelerimiz Oluşturuldu.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce

İmam hatip ortaokullarında ve Anadolu imam hatip liselerinde öğrenim gören öğrencilerin akademik eğitimin yanında kültürel ve sanatsal faaliyetlerle çok yönlü yetişmelerine destek olmak.

Medeniyetimizin tarihî ve kültürel mirasından beslenen, geleceğin sanatkâr ve sanatsever bireylerini yetiştirmek.

Öğrencilerin öz güven duygularını desteklemek, ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerini, gelecek ideali kazanmalarını sağlamak.

Öğrencilerin sosyal, kültürel ve kişisel becerilerini geliştirmek, millî ve manevi değerleri kazanmalarını sağlamak.

Ülkesi, milleti ve insanlık için çalışma idealine sahip üretken öğrenciler yetiştirmek.

Entelektüel birikime sahip, kültüre ve sanata meraklı öğrenciler yetişmesine imkân hazırlamak.

Ders dışı eğitim faaliyetleri düzenleyerek kurum kültürünü geliştirmek, öğrencilerin okula uyumlarını kolaylaştırmak, aidiyetlerini artırmak.

Öğrencileri Türkiye ve dünyadaki sanat çalışmalarından, sanattaki gelişmelerden haberdar etmek.

Öğrenciler için internet ve sosyal medya dışında alternatif mecralar oluşturmak.

Okuma ve yazma kültürünü desteklemek, öğrencilerin yazma becerilerini geliştirmek amacıyla MÜMKÜN projesi hayata geçirildi.

Zehra Ekşinozlugil Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Proje kapsamında atölyelerimizi oluşturduk. Her atölyemiz faaliyetlerine başlamıştır.

30.01.2023 183

30-01-202330-01-202330-01-202330-01-202330-01-2023