YAŞLILAR HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Varlıkları bize güç veren, bilgi ve birikimleriyle genç nesillere yol gösteren kıymetli büyüklerimizin “Yaşlılar Haftası” kutlu olsun.

Her zaman deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız yaşlılarımıza, sevgi ve saygıyı dile getirmek için tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de her yıl 18–24 Mart tarihleri arası "Yaşlılara Saygı Haftası" olarak anılmaktadır.

Okulumuzda da bu konuda çeşitli etkinlikler  yapılmaktadır. Minik Kalpler  sınıfı  öğretmenimiz Fatma DEDE  öğrencilerimize yaşlılara saygı göstermemiz gerektiğini; ziyaretlerine gidilmesi; yardımcı olunması gerektiğini anlattı.

Öğrencilerimiz de bugün öyle bir geçer zaman ki dediler ve kendi geleceklerine doğru yolculuğa çıktılar.Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

24.03.2024 43