ZEKA PROJE ORTAOKULU 4.SINIFLARINA  YÖNELİK ÖĞRENCİ KABUL SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI !!!

ZEKA PROJE ORTAOKULU 4.SINIFLARINA YÖNELİK ÖĞRENCİ KABUL SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI !!!

⏰ Kayıtlarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

Mutlu Öğrencilerin Okulu Sizleri Bekliyor.

Zehra Ekşinozlugil Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak  4.sınıfta eğitim gören kız öğrencilerine  5.Sınıf  Sınavı 18 Mayıs Cumartesi günü saat:10:00'da Kayıt Kabul Sınavı Gerçekleşecektir.

Not: 5.Sınıf Proje Sınıflarımızın Kayıt kabul sınavına giren öğrencilerden ilk 80 öğrenci yaz tatilinde İngilizce kampına davet edilecektir. Bir hata sonunda 4. Sınıf İngilizce kazanımlarını içeren Sınavdan alacakları puan ve mülakat sonucuna göre okulumuza kayıt hakkı kazanmış olacaklardır.

5.Sınıf seçme Sınavı soruları 4.Sınıfların Mayıs ayına kadar ki kazanımlardan seçilecektir.

Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sosyal Bilgiler dersinden olacaktır

Detaylı bilgi almak için :0 (551) 876 30 06

Saygılarımla

Ali Ramazan ŞİMŞEK

Adres: Bahçelievler Mh. Fatih Cad. No:165 Merkez/Yalova

24.04.2024 1317

KABUL SINAVI ONLİNE FORM İÇİN TIKLAYINIZ.

24-04-2024