Genç Nidalarımız Hafızlık ve  Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmalarında  İl Birinciliğini ve İl İkinciliğini Elde etti.

Genç Nidalarımız Hafızlık ve Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmalarında İl Birinciliğini ve İl İkinciliğini Elde etti.

Din Öğretimi Genel Müdürülüğü her yıl Anadolu İmam Hatip Liselerine ve İmam Hatip Ortaokullarına yönelik mesleki yarışmalar düzenlemektedir.  Düzenlenen mesleki yarşmalara okulumuz öğrencileri Hafızlık ve Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma alanlarında katılım sağladı. Düzenlenen yarışmalarda okulumuz öğrencileri İl Birinciliği ve İl İkinciliğini elede etti.

DERECELERİMİZ

LİSE DÜZEYİNDE

HAFIZLIK YARIŞMASI İL BİRİNCİLİĞİ :10. sınıf öğrencilerimizden  Şahed RASLAN il birinciliğini elde etti.

KURAN-I KERİM 'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İL BİRİNCİLİĞİ : 12. sınıf öğrencilerimizden Amal NAJİBULLAH  il birinciliğini elde etti.

ORTAOKUL DÜZEYİNDE

HAFIZLIK YARIŞMASI İL İKİNCİLİĞİ : 8. sınıf öğrencilerimizden Meryem KINAY il ikinciliğini elde etti.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder,  öğretmenlerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

OKUL İDARESİ

05.03.2023 139