23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN!

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun!

Aziz milletimizin iradesinin temsil edildiği yer olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yılını ve dünyanın ilk çocuk bayramı olan '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir sevinç ve gurur içerisinde idrak ediyoruz.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, gelecek nesillere verdiği önemi şu sözleriyle ifade etmektedir; “Küçük hanımlar, Küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” Sözleriyle çocuklarımızın geleceğin umudu ve mimarı olduklarını belirtmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle TBMM’nin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza da sağlıklı ve başarılı bir ömür diliyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yılını, Türkiye’nin ve dünyanın tüm çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyorum.

Ali Ramazan ŞİMŞEK

Okul Müdürü

22.04.2024 19

22-04-2024