2. DÖNEM VELİ TOPLANTIMIZ VELİLERİMİZİN YOĞUN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ZEKA İHL’DE 2. DÖNEM VELİ TOPLANTISI YAPILDI.

Okulumuzda ortaokul ve lise öğrencileri için ayrı tarihlerde iki toplantı yapıldı.

24/04/2024 tarihinde okulumuz ortaokul öğrencilerinin genel durum değerlendirmesi için veli toplantısı yapıldı.

25/04/2024 tarihinde ise okulumuz lise öğrencilerinin genel durumlarının değerlendirilmesi için veli toplantısı yapıldı

Yapılan toplantılarda program akışı velilere açıklandı. Veli Toplantı programına göre;

Okulumuz rehberlik servisi velilerimize hitaben okul rehberlik hizmetlerini anlattı, her kademedeki öğrencilerimiz için yapılması gereken rehberlik programları açıklandı. Rehberlik hizmetlerinde velilerimizin görev ve sorumlulukları paylaşıldı.

Okul müdürü Sayın Ali Ramazan ŞİMŞEK; okulumuzun 2. dönem genel durumunu değerlendirdi. Okulumuzun akademik, kültürel, spor ve manevi alandaki çalışma ve gelişmeleri anlattı. Okul ikliminde öğretmen, öğrenci ve velilerin görev ve sorumluluklarının olduğunu hatırlattı. Veliler ile birlikte bir aile kurumu gibi hareket etmenin önemi üzerinde durdu. Büyüyen okulumuzun gelişimi için her velimizin kendi ölçeğinde sorumluluk alması gerektiğini belirtti. Veli Toplantısı soru-cevap bölümü ile devam etti.

Velilerimiz; öğrencilerin 2. dönem ara karnelerini sınıf rehber öğretmenlerinden alarak, ders öğretmenleri ile görüşmeler gerçekleştirdi. Ders/Branş öğretmenlerimiz veliler ile yaptıkları sınıf ve bireysel görüşmeler ile öğrencilerin genel durumlarını değerlendirdi.

Okul idaresi, veli ve öğretmenlerimizin tespit ve önerileri önümüzdeki sürecin daha da iyileştirilmesi için önem arz ettiği anlaşıldı.

Okul Müdürü Sayın Ali Ramazan ŞİMŞEK, Veli Toplantı programına katılan, katkı sunan her kese teşekkür etti.

26.04.2024 20

26-04-202426-04-2024